Komplettering af erhvervslokaler

Vi laver komplettering af erhvervslokaler i København og på Frederiksberg

Igennem årene har vi udført adskillige opgaver indenfor erhvervssektoren. En stor del af opgaverne har været komplettering af forskellige typer lokaler.
Komplettering kan i daglig tale oversættes til færdiggørelsen af et byggeri. Mere konkret er komplettering levering og montering af indvendige bygningsdele og overflader.
Herunder blandt andet:

Vi tilbyder komplettering af kontormiljøer, komplettering af alle typer erhvervslokaler, og komplettering af beboelsesejendomme. Fælles for alle vores udførte opgaver er stort fokus på detaljen. Og vi sørger altid for at levere et stykke kvalitetsarbejde, som vi er stolte af.

Få et tilbud på din opgave

Hos G&E Tømrer tager vi vores kunder og vores opgaver seriøst, og tager derfor gerne en dialog inden udarbejdelse af tilbud på opgaven, så vi er sikre på at vi er helt enige om opgaveforløb og forventet slutresultat fra starten af.

Kontakt os for et tilbud på din opgave på telefon 3220 9092, send os en mail på info@ge-tomrer.dk, eller udfyld en kontaktformular.
Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Vi tilbyder service finans

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +