Opsætning af køkkener

Opsætning af køkkener i København og på Frederiksberg

En rigtig stor del af lejlighedens sjæl ligger i køkkenet, og intet er så irriterende som et køkken der ikke fungerer optimalt. Især i København og på Frederiksberg er køkkenerne ofte små og smalle, hvorfor udnyttelse af pladsen er altafgørende.
Mange vælger selv at købe køkkenelementerne, og at få en fagmand til at sætte dem op. Det er her, vi kommer ind i billedet.
Efter adskillige køkkenopsætninger, har vi den erfaring der skal til, for at dit køkken bliver så optimalt som overhovedet muligt. Vi går op i at køkkenet både virker rent funktionelt, men også i at det ser godt ud. Derfor er finishen vigtig.

Lad os opsætte dine nye køkkenelementer

Hos G&E Tømrer er du altid i trygge hænder. Vi garanterer at du bliver tilfreds med resultatet. Hvis det modsatte skulle ske, er vi naturligvis klar til at tage en dialog, så vi sikrer at du er 100% tilfreds med dit nye køkken.

Vi klarer også renovering af køkken

Hvad enten din opgave blot handler om opsætning af køkkenelementer, eller en total renovering af køkkenet, kan vi hjælpe dig. Vi sørger for alt, lige fra udskiftning af loft, tilretning af el, til gulvudskiftning og diverse forefaldende murerarbejde.
Er du i tvivl om hvad der kan lade sig gøre i forbindelse med renovering af netop dit køkken, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og tager en god snak om din køkkenrenovering.

Vi tilbyder service finans

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Nyt liv til dit gamle københavnerkøkken

Det er vigtigt for os at du ikke skal undvære et køkken længere tid end højst nødvendigt. Derfor sætter vi dine nye køkkenelementer op på rekordtid. Naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten

Kontakt os på telefon 3220 9092 og lad os tage en snak om hvordan vi gør dine drømme til virkelighed.

Bredt favnende tømrerfirma

Udover at give nyt liv til køkkener, udfører vi også andre tømreropgaver. Eksempelvis:

Kan du ikke finde dit næste tømrerprojekt på listen ovenfor, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig alligevel.

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +