Renovering af hus

Trænger huset til en grundig renovering, er du kommet til det helt rigtige sted.
G&E Tømrer er et tømrerfirma der sætter en ære i at udføre et professionelt stykke arbejde – hver gang. Vi brænder for tømrerfaget, og sætter en ære i først at være færdige med en renoveringsopgave, når du som kunde er tilfreds.

Vi klarer alt inden for renovering af huse

Hvad enten det drejer sig om en gennemgribende renovering af hele huset eller renovering af lejligheden, er det en stor opgave at betro et tømrerfirma. Derfor har vi altid fokus på den gode dialog med dig som kunde. Det sparer dig både tid og penge at slutresultatet bliver lige som du havde forestillet dig det.

Vi tilbyder service finans

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Vi leverer altid kvalitetshåndværk – hvilket vores anmeldelser er et godt eksempel på.
Derudover sørger vi for at rydde op efter os selv, og vi passer på dit hjem mens vi renoverer det.

Vi klarer alle typer tømreropgaver, blandt andet:

Der er ikke en opgave inden for tømrerfaget vi ikke kan hjælpe dig med.

Få et uforpligtende tilbud på renovering af dit hus

Vil du høre mere om hvordan vi kan renovere din bolig, og få den til at opfylde alle dine drømme, så kontakt os ved at ringe på telefon: 3220 9092, sende en mail på info@ge-tomrer.dk eller ved at udfylde en kontaktformular her på siden. Så tager vi en dialog om dit projekt, og finder den helt rigtige løsning til dig.

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +