Renovering af lejligheder

Renovering af lejligheder i København og på Frederiksberg

Der er intet så charmerende som en ældre lejlighed. Dog har tidens tand det med at være hård ved de gamle bygninger i København og på Frederiksberg. Tit er der både dårligt isoleret, misvedligeholdte gulve og vægge med præg af alle de tidligere beboere. Det er der heldigvis råd for.

Ved en renovering af lejligheder sørger vi i samråd med dig altid for at bibeholde den originale charme, den som du faldt for da du erhvervede dig lejligheden.

Få renoveret din lejlighed af en passioneret fagmand

Hos G&E Tømrer er du altid i trygge hænder. Vi brænder for tømrerfaget, og går op i at alle detaljer sidder lige i skabet. Vi har respekt for din bolig, og sørger altid for at rydde op efter os, både under og efter renovering af din lejlighed.

Vi tilbyder service finans

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Uanede muligheder med renovering af lejligheder

Er du eksempelvis mere til køkken alrum end det lille køkken der oprindeligt var installeret i lejligheden, kan vi gøre dine drømme til virkelighed.

Er det et større badeværelse, eller en sammensmeltning af forskellige rum der står øverst på ønskelisten, er du kommet til det rigtige sted.

Kontakt os på telefon 3220 9092 hvis du vil vide mere om renovering af lejligheder, og lad os tage en snak om hvordan vi gør dine drømme til virkelighed.

Alsidigt og kvalitetsbevidst tømrerfirma

Udover renovering af lejligheder, udfører vi også andre tømreropgaver. Eksempelvis:

Kan du ikke finde dit næste tømrerprojekt på listen ovenfor, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig alligevel.

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +