Tagrenovering i og omkring København

Der findes mange gode råd vedrørende vedligehold, og udskiftning og renovering af tage. Det vigtigste råd af dem alle er, at du ikke må gå på kompromis når det gælder kvaliteten af de materialer, der bruges til tage, og på kvaliteten af arbejdets udførelse.

Taget er det der skærmer resten af din bygning mod vind og vejr, og må aldrig nedprioriteres, da det har stor betydning for hele bygningens sundhed. Har dit tag brug for en kærlig hånd, er det ikke altid nødvendigt at få et helt nyt tag. Ofte kan en tagrenovering nemlig løse problemet.

Vælg en fagmand til din tagrenovering

Uanset hvor dygtig en gør det selv-mand der gemmer sig i dig, bør du altid kontakte en rådgiver eller en dygtig håndværker, hvis du skal have renoveret dit eksisterende tag. Fejlagtig udført vedligeholdelse giver nemlig risiko for skader i konstruktionen, hvilket kan ende ud i dyre skader. Hvis taget eksempelvis ikke er korrekt fæstnet til huset, risikerer du i værste fald at taget blæser af i stormvejr.

Som professionelt tømrerfirma er det en af vores kernekompetencer at renovere og lægge nyt tag. Kontakt os via hjemmesiden for et tilbud, eller giv os et kald på telefon 3220 9092 for en snak om din tagrenovering.

Vi tilbyder service finans

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

G&E Tømrer – vi holder hvad vi lover

Et samarbejde med os er din garanti for professionelt udført arbejde af høj kvalitet. Vi tilpasser altid vores opgave lige præcis det som kunden vil have, og får dine drømme til at gå i opfyldelse.

Vi kan hjælpe dig med

Udover tagrenovering kan vi hjælpe med andre tømreropgaver, blandt andet

Står den opgave du har i tankerne ikke på listen ovenfor, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe dig alligevel!

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +