Der er eternittag på næsten alle parcelhuse fra 60’erne og 70’erne. Eternit er betegnelsen for et armeret cementbaseret produkt, også kendt som fibercement. Fibercement er udviklet til at modstå alle typer vind og vejr, og er derfor meget populær blandt husejere i hele landet.

Forskellige typer eternittag – forskellig pris

Der findes to typer af eternit. Nemlig bølgeeternit og skifereternit.

Med bølgeeternit får du et udseende der minder om det klassiske tegltag, men billigere. Denne type tag kræver som udgangspunkt ikke et undertag.
Med skifereternit får du flade skiferplader i enten kvadratisk eller rektangulær form. I modsætning til bølgeeternittag kræver skifereternit et undertag.

Levetiden for de to typer eternittag er ca. 30 år.

Vi tilbyder service finans

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Et tag med mange fordele

Ikke blot er eternittag resistent overfor fugt, og giver derfor et sundt indeklima i huset. Taget er også let, miljøvenligt og fungerer brandhæmmende.

Da eternittag er lavet af en cement og fiberblanding, er det ekstremt holdbart, og kræver intet vedligehold.

Trænger dit eternittag til en udskiftning?

Har du et eternittag af ældre dato, dvs. før 1984, skal du være opmærksom på risikoen for at taget indeholder asbest.

Du kan som udgangspunkt ikke selv se om dit eternittag trænger til en udskiftning. Overfladen på eternittaget kan se nedbrudt ud, uden at taget er utæt. Er du så uheldig at taget er utæt, kan der ske omfattende råd- og svampeskader i tagkonstruktionen, inden utæthederne bliver synlige. I dette tilfælde ender du ud med en langt større regning.

Er du i tvivl om hvorvidt dit tag trænger til en udskiftning, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan få fat på os ved at ringe på telefon: 3220 9092, sende en mail på info@ge-tomrer.dk eller ved at udfylde en kontaktformular her på siden.

Vi kommer gerne ud og tjekker dit tags sundhed, og giver et tilbud på en eventuel udbedring af skader, eller udskiftning af taget.

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +