Miljøvenlig tagtype

Skifer er en bjergart, og skæres direkte ud af selve klippevæggen hvorefter den saves op og kan bruges til blandt andet tagbeklædning i form af  skifertag. Fremstillingen af naturskifer er derfor meget miljøvenlig, og er anset som en af de mest miljøvenlige byggematerialer overhovedet.

Masser af muligheder med skifertag

Der findes adskillige typer skifertag på markedet, blandt andet kunstskifer, imiteret skifer, keramisk skifer og naturskifer som beskrevet ovenfor. Skifertag rummer et naturligt farvespil, og kommer i både blå-grå og rødlige farver. Der er ingen tvivl om at skifer er et meget smukt materiale. Ikke blot på grund af farvespillet, men også fordi det givet et elegant, diskret udtryk.

Kontakt os gerne for vejledning og sparring for at være sikker på at du får valgt den løsning der passer helt perfekt til dig og dit hus.

Vi tilbyder service finans

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Skifertag er en investering for livet

Skifertag er et ekstremt hårdført materiale, der ofte kan holde i mere end 100 år, hvis det er lagt rigtig.

Dette betyder at du ikke skal bruge tid og energi på vedligeholdelse. Herudover er skifer den mest stormsikrede tagtype på markedet.

Skifertag er ikke den billigste type tagbeklædning på markedet. Til gengæld er det i manges øjne den flotteste, og uden tvivl den mest holdbare tagtype på markedet.

Er du i tvivl om det er skifertag, eternittagtegltag eller tagpap der passer bedst til dig og dit hus, er du velkommen til at kontakte os for en snak og et uforpligtende tilbud.

Ring på telefon: 3220 9092, send os en mail på info@ge-tomrer.dk, eller udfyld en kontaktformular her på siden.

Vi rådgiver og vejleder dig hjertens gerne.

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +