Alsidig tagbeklædning med tagpap

Tagpap er en af de billigste typer tagbeklædning. Tagpap er utrolig fleksibelt, hvilket giver mulighed for at beklæde alle tagtyper og tagkonstruktioner med materialet. Man kan bruge tagpap til både nye og gamle tage, og kan således bruge det til både renoveringer og nye tage.

Hos G&E Tømrer har vi stor erfaring med lægning af tagpap, hvilket gør os til en effektiv samarbejdspartner i forbindelse med din tagopgave.

Der der adskiller tagpap fra traditionelle tagbeklædninger er at tagpap er fremstillet i et bøjeligt, tyndt og let materiale. Derfor kan det anvendes til alle tænkelige tagkonstruktioner. Tagpap er foruden til hustage, særdeles velegnet til kreativt udformede byggerier, hvor arkitekturen udfordrer brugen af tagmaterialer.

Tagpap fås i adskillige forskellige farver, blandt andet lys grå, sort, grøn, rød og hvid.

Vi tilbyder service finans

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Når du vælger type af tagbeklædning til dit hus, skal du være opmærksom på at der i de enkelte boligområder kan være specifikke krav til tagbeklædningens type og udformning. Vi hjælper gerne med at finde ud af om der i dit boligområde er regler og retningslinjer man skal tage hensyn til, når man vælger type af tagbeklædning.

Hos G&E Tømrer tager vi dig som kunde alvorligt. Derfor ser vi det som en selvfølge at være medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti. Disse ordninger sikrer dig, i det tilfælde at noget skulle gå skævt i processen.

Kontakt os for råd om dit nye tag

Er du i tvivl om du skal vælge tagpap, eternittag eller tegltag til dit hus, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne en gratis, uforpligtende snak om dit tagprojekt.
Vi lægger vægt på en god dialog, og sørger derfor for at du igennem hele forløbet føler dig så velinformeret og tryg som overhovedet muligt. Kontakt os på telefon: 32 20 90 92, send os en mail på
info@ge-tomrer.dk, eller udfyld en kontaktformular her på siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +