Tegltag før og nu

Siden teglstenene kom til Danmark i 1100-tallet, har de været yderst populære. I starten blev de mest brugt til kirker, slotte og herregården. Senere blev teglsten den mest brugte tagbelægning i Danmark, og de røde tegltage dominerede ethvert bybillede landet over. I dag fås tegltagsten i et hav af farver og former, dog stadig i form af de to forskellige teglstenstyper: Vingetagsten og falsteglsten.

Selvom der i dag er adskillige typer af tagbeklædning på markedet, og man i en typisk dansk by ser både tegl, eternit og skifer pryde bygningerne, er tegltagene dog kommet for at blive.

Det er der flere grunde til. Ikke blot holder teglsten ofte længere end en menneskealder, de er også flotte, og kan fås i lige præcis det finish du synes passer bedst til dit hus. Du har altså en unik chance for at præge dit hus udseende i lige præcis den retning du ønsker.

Vi tilbyder service finans

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Få altid professionelle til at klare din tagopgave

Man kan klare rigtig mange ting selv i forbindelse med modernisering og renovering af sit hus. Lige netop taget bør man dog altid få professionelle fagmænd til at tage sig af. Et tegltag holder typisk et sted mellem 60-100 år, og holder altså længere end selve tagkonstruktionen og undertaget. Selve tagkonstruktionen og undertaget er derfor vigtig i forhold til levetiden på et tag med teglsten.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tegltag til dit hus

Vil du have et konkret tilbud på et nyt tegltag, kan du kontakte os ved at ringe på telefon: 3220 9092, sende en mail på info@ge-tomrer.dk eller ved at udfylde en kontaktformular her på siden. Så tager vi en dialog om dit nyt tegltag, og finder den helt rigtige løsning til dig og dit hus.

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +