Forny altanen med et altangulv

Altaner er eftertragtede når mange er på lejlighedsjagt. Det giver muligheden for at nyde den friske luft, uden at man behøver forlade sin lejlighed. Her kan man i ro og mag tilbringe sine aftener imens man ser solen gå ned.

Mange byggerier af ældre dato er derfor indrettet med altaner til beboerne. Dog er mange af disse udført i materialer, der giver et hårdt og koldt udtryk, samt er koldt at gå med bare fødder på.

Det er der heldigvis råd for!

Altanterrasser i allerbedste kvalitet

Altangulv er anderledes end et klassisk gulv. Her tager vi nemlig højde for at altanen bliver udsat for vind og vejr. Gulvet bliver derfor bygget op som var det en terrasse, så det kan holde til de omskiftelige vejrforhold, Danmark byder på.

Vi har haft stor succes med at beklæde altaner med hårdttræ, der forvandler en træt betonaltan til et eksklusivt og lækkert sted man har lyst til at bruge sin tid.

Altangulv kan laves i mange materialer, så tøv ikke med at kontakte os angående dine ønsker.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Vi tilbyder service finans
© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +