Træterrasse

Få en træterrasse lige efter dit hovede

Hos G&E Tømrer er vi glade for at kunne tilbyde træterrasser og altanterrasser i allerbedste kvalitet.

En træterrasse indbyder til udeliv, hygge på de lune sommeraftener, solbadning og meget mere.
Dog er en træterrasse ikke sæsonbetinget, og mange har gavn af deres træterrasse hele året, da den skaber en udvendig forlængelse af huset.
Terrasserne kan laves i mange materialer, så tøv ikke med at kontakte os angående dine ønsker.

Vi ser frem til at høre fra dig, og indgår gerne i en dialog om dit projekt lige meget om du har en færdig plan over hvordan det færdige resultat skal se ud, eller blot har en idé. I alle tilfælde kan vi hjælpe dig med at opfylde dine drømme.

Træterrasser i hårdttræ

Vi har stor erfaring med at lave hævede træterrasser, hvilket er den ultimative udnyttelse af pladsen udendørs. Både hævede og almindelige træterrasser i hårdttræ er særligt populære, og af gode grunde!

Udover at være en sand fryd for øjet, holder de også længere end andre terrasser bygget i andre typer træ. Deres hårde overflade, gør dem nemlig mindre modtagelige overfor trykmærker fra eks. sko og havemøbler.

De mest gængse typer hårdttræ vi bygger i, er Cumaru, Ipé, og Jatoba. Har du andre typer i tankerne, finder vi helt sikkert også ud af det.

Når vi bygger træterrasser, gør vi os umage med at opfylde dine drømme. Vi har bygget adskillige træterrasser i forskellige niveauer, og det er reelt kun fantasien der sætter grænser ifht. udformning og anvendelsesmuligheder.

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Vi tilbyder service finans

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +