Udvid din bolig med en tilbygning

Er kærligheden til huset for stor til at ville flytte, selvom hverdagen pludselig kræver mere plads, er en tilbygning ofte den helt optimale løsning.
Med en tilbygning kan du give teenageren mere plads at boltre sig på, flytte din praksis hjem så du ikke skal bruge transporttid til arbejdet, eller få den plads som din hobby kræver.

Vælg altid en håndværker du kan stole på

At få lavet en tilbygning er en stor beslutning, og derfor skal du altid være sikker på at du kan stole på håndværkeren der skal udføre arbejdet. Dette kræver en god og solid dialog både inden og under arbejdet. Noget som vi hos G&E Tømrer alle dage har prioriteret højt.

Vi har stor respekt for din tilbygningsopgave, og ved at det vigtigste er, at du er glad og tilfreds med arbejdet og den færdige tilbygning.

Vi tilbyder service finans

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den ved at udfylde formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Det er en stor fordel hvis du har gjort dig nogle tanker om din opgave i form af materialer, ønsket startdato og andet du finder relevant for opgaven. Dette hjælper os til at give et realistisk tilbud på din opgave på kortest mulig tid.

Tilbygning i og omkring København

Hos G&E Tømrer har vi store krav til os selv og det arbejde vi udfører. Dette gør sig især gældende når opgaven indeholder en tilbygning. En tilbygning er en stor og krævende opgave, som skal resultere i et produkt du, som kunde, vil være glad for i mange år fremover. Derfor dobbelttjekker vi altid alt arbejde, går ind til alle vores opgaver med hjertet, er engagerede og sørger, som en selvfølge, altid for at rydde op efter os selv.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave altid at vende hurtigt tilbage på henvendelser, og at starte en god og brugbar dialog omkring din kommende tilbygning.

Derfor er vi altid tilgængelige og klar på at tage en snak, hvis du føler behov for mere information. Giv os et kald på telefon 3220 9092 og lad os tage en snak.

Alsidige tømrere

Udover tilbygninger, udfører vi også andre tømreropgaver. Eksempelvis:

© Copyright - G&E Tømrer
G&E Tømrer har fået døgnservice! Læs mereher
+ +